Popjunkien

Skilsmässa i Myspace-tider

Det har sagts några gånger den här sommaren men tål att upprepas: att göra en teveserie om din kärleksrelation lär inte direkt hålla den vid liv. Tre par som separerat efter att ha bjudit in tittarna att följa dem i vardagslivet: Jessica Simpson och Nick Lachey (Newlyweds), Carmen Electra och Dave Navarro (‘Til death do us part) och nu senast Shanna Moakler och Travis Barker (Meet the Barkers).

Har man låtit tevekameror följa en i hemmet under en tid kanske steget inte är så långt till att agera ut sin skilsmässa offentligt på webben. Det är exakt vad sagda Shanna och Travis har gjort på communityt Myspace. I ett långt och sorgset inlägg redogör han punkt för punkt om hur hon bedragit honom och försummat barnen. Hon replikerar genom att ifrågasätta hans mentala hälsa. Skilsmässan i en helt ny era hörni.

Länkar:
Shannas Myspace
Travis Myspace (där han numera tagit bort de värsta svadorna).
Men hos Perez Hilton kan du läsa en sammanfattning av Travis arga utspel mot hustrun.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Skilsmässa i Myspace-tider

 1. emma L skriver:

  jag är förstummad över att de ens HAR myspace, och att det ser ut som som det gör. Och Travis sida… oj. Allt blink.

 2. Pash skriver:

  Då blir väl kanske Mr. Simmons nästa man till rakning.

  http://tnb.se/pash/index.php?entry=entry060811-234741

  Tack för en bra blogg förresten.

 3. Buster skriver:

  I’m with Travis.

Kommentera