Popjunkien

Musikbyrån tio år

Saxat från deras nyhetsbrev. Rätt roligt initiativ (men jag har ännu inte varit inne och kollat hemsidan själv).

MUSIKBYRÅN TIO ÅR
Musikbyrån fyller tio år i höst och vi firar med en maratonsändning som börjar 21.30 och sträcker sig långt in på småtimmarna. Men på den här festen är det födelsedagsbarnet som ger bort presenterna. Du kan bestämma vad vi ska visa i vårt tioårsprogram. Gå in på vår hemsida svt.se/musikbyran och rösta nu!

336 program, 857 artister. Tio år med det som vi tyckt har varit den bästa musiken.
Nu ger vi dig chansen att vara med och påverka innehållet i jubileumsprogrammet. Vi vill veta vilket inslag som är din favorit. Den där stunden du alltid hoppats kunna få se igen. Det går bra att önska stort som smått. Vi kommer att blanda de bästa intervjuerna med de bästa konserterna och de bästa exklusiva akustiska versionerna.

Senast 1 september vill vi ha ditt önskemål tillsammans med en kort motivering. Ta chansen att önska dina favoriter i repris!

Läs mer här.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera