Popjunkien

Thabo och popkulturen

Ännu ett grymt tips från Malte, tack! Fredrik Strage tipsar Thabo och Lydia om den senaste nöjessläppen. Klicka här, välj inslaget högt upp i högerkolumnen.

Jag tyckte inte det var fullt så skamsköljigt som jag hade väntat mig, men väl pinsamt. Största göm-mig-bakom-en-kudde-ögonblicket är 04:17 in i klippet då Thabo fått nog av all den konstiga kringinformation kring jamaicanska rappare och utbrister:

Hur grejar du att hålla koll på alla de här grejerna alltså? Vad gör du av ditt liv? Vad gör du på dagarna?

Undrar om Thabo hade sagt samma sak till någon mellanösternexpert som gästat programmet? Eller en vinkännare? Eller de som ger travtipsen inför helgen? ”Hur grejar du att hålla koll på de här grejerna alltså? Vad gör du på dagarna?”

Andra sevärda delar i inslaget:

 • ”Jan Johansen och grabbarna” – Thabo blandar ihop den svenske schlagersångaren och medlemmen i rockbandet New York Dolls.
 • Strage blandar ihop Sarah Jessica Parker och Mary-Louise Parker. Lydia rättar honom och Thabo känner sig manad att förtydliga vem Sarah Jessica verkligen är: ”Lite avlång sådär”. Med en handrörelse över ansiktet visar han exakt hur långt hennes ansikte är.
 • ”Spännande att det inte bara är svarta som håller på och dealar. Det har ju annars varit grejen… i amerikanska filmer”. Thabo apropå teveserien Weeds.
Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Thabo och popkulturen

 1. johan skriver:

  det hela kändes väldigt obekvämt, samtidigt som det var underhållande. tack för en underbar blogg!

 2. moi skriver:

  pinsamt var ordet! angående new york dolls så har jag en liten lassie med dom! hade aldrig hört talas om bandet fram till en vecka sen då jag såg dom spela hos conan o’brien. men när jag såg dom så kände jag igen gubbarna från när jag flög till finland för ett par veckor sen, dom satt bredvid mig på planet! trots att jag inte visste alls vilka dom var så märktes det på nåt sätt att man borde känt till dom…

 3. Cecilia skriver:

  Han måste väl ha menat David Johansen?

 4. Nina skriver:

  Jag vill se, jag vill se men jag hittar inte inslagen. Var är det? Jag har gått in på Klicka här:et i bloggen men hittar inte fredrik strage grejen.

 5. Reblo skriver:

  det är nog dessvärre så att de inte har kvar klippet på sajten längre, det var några veckor sedan och TV4 är rätt dåliga på att behålla intressanta klipp. Fast just detta kanske de mörkade extra snabbt ho ho.

Kommentera