Popjunkien

Skomakare bliv vid din läst

Melinda Wrede bör lämna etern och återgå till vad det nu hon gör egentligen – innan det gått för långt och denna katastrofala radiosommar blir det enda hon blir ihågkommen för.*

Felet är inte alls hennes enbart – ämnesvalen känns ointressanta, båda programledarna stapplar fram bland replikerna och Melinda och programledarkollegan Hej Domstol-Jesper har ingen kemi alls. Lite som Thabo och Lydia i Nyhetsmorgon förra veckan, eller för all del Jonas Gummesson och Linda Nyberg förra sommaren, minns ni?

*Vad är det egentligen hon gör, egentligen?

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Skomakare bliv vid din läst

  1. malte skriver:

    det finns ett nöjesklipp på tv4′s hemsida, där strage försöker berätta om den senaste veckans dvd´er och skivor och grejer, för thabo och lydia. det är det roligaste jag sett på år och dar. missa inte. att säga att man lider med strage är en underdrift.

  2. Oscar Söderberg skriver:

    Nu satsar Melinda på musiken igen tydligen. Riktigt bra tycker jag:
    http://www.myspace.com/melindawrede

Kommentera