Popjunkien

Lågsäsong

Sedan jag blev sambo med en bebis tar popjunket lite längre tid. Normalt snabbläddrar jag igenom den månatliga magasinskörden och bloggar om den strax därefter. Nu tar det mig typ fem dagar att läsa igenom en enda tidning. Som en förklaring till den lite småsega uppdateringsfrekvensen här menar jag. Jämför gärna med förra juli då jag bemannade kontoret och inte hade föräldraledigt/semester.

Som tur är håller andra blogglåda. Axplock:

  • Marijs guide till strandmode för killar. ”Ännu mindre bör du använda ett kors som är större än din handduk ihopvikt.”
  • Och apropå mode så bjuder Sysslar du med mode på både midsommartips och festivaldito.
  • Rodeo uppdaterar både sajt och blogg hela sommaren. Svettiga partybilder på trendiga människor gör mig sugen på iskallt vitt vin och snygga skärp.
  • Fröken C berör.
  • Modegrisen testar livet som bimbo. ”En dam gick nästan ner i vattnet när jag rundande Årstaviken”

Annat som upptar min vardag: shopping (även om jag älskade att vara gravve är det äntligen dags för vanliga kläder), starkt kaffe (jag svär, vårt hemmakaffe kicks ass), etno-ilska (vad gör egentligen gycklarna med sina snören i Fatbursparken och Tanto?).

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Lågsäsong

  1. Xx skriver:

    Visst, de har äckliga dreads, fula kläder (batik-t-shirts och stickade luvtröjor, som får mig att med rysningar minnas min egen grungeiga tonår), de utstrålar en viss självgodhet och rättrådighet, de har med största sannoliket usel musiksmak och framför allt ägnar de sig åt så konstiga tiddsfördriv ( bolla runt en pinne med hjälp av två andra, slå på bongotrummor ).

    Men är de egentligen inte hyfsat oförargeliga?

Kommentera