Popjunkien

Tur att Google finns

När man läser halva nyhetsnotiser som denna och tänker ”vadå South Park-bråk?” är det så bra att Google finns.

Har nu läst mig till bakgrunden i detta bråk: South Park-avsnittet Trapped in the closet både hånar Scientologkyrkan och ifrågasätter Tom Cruises sexualitet. När en planerad repris av avsnittet ställdes in ryktades det att Tom Cruise varit inblandad – om Comedy Central fortsatte visa avsnittet skulle han inte genomföra planerade PR-aktiviteter för kommande Mission Impossible III. En utpressning som tevekanalen så klart nekar till.

Hur som helst verkar ”konflikten” vara löst – den 19 juli kommer avsnittet att visas igen.

Lite länkar:
Boycott Tom Cruise.
Utförlig info på Wikipedia.
Tom Cruise förnekar ryktena.

Vi har också pratat mycket Google i sammanhanget Sommarkrysset. Förutom att programmet har väldigt lätta frågor nog som det är så har ju frågesport av den typen spelat ut sin roll när man på 0,21 sekunder kan hitta svaret på ledtrådar som ”Hälften varg, hälften människa”. Fast det kanske ändå inte är frågemomentet i sig som ska vara det svåra heller – då skulle ju inte så många använda dyra betalnummer för att smsa och ringa in sina svar.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera