Popjunkien

Robbies sjaviga stil

Även om jag verkligen förstår vari hans storhet som entertainer ligger är jag inget Robbie Williams-fan. Det som slår mig mest nu när han varit i Sverige på ett väl dokumenterat segertåg: shit vilken trist klädstil han har! Off stage verkar han se ut som vilken engelsk geezer som helst – fotbollströja, illasittande jeans och (kanske) ett par Reebok Classics.

Ändå är det scenkläderna som är det anmärkningsvärda i sammanhanget. I den här stassen ser han mest ut som han ska delta i en schlagervaka för frisörer i Flen, inte förföra totalt 100 000 (HUNDRATUSEN) personer på landets största arena för musik.

Här ser vi honom i en rymlig jackett med turkost kantband, matchande scarf runt halsen och pösiga jeans. Utanför bild ett par gympaskor i lätt aerobicsmodell (se dem i den här recensionen hos DN).

Jag kan inte på rak arm säga vad jag hade velat se honom bära i stället. Kanske något tajt och svart som i omkring Kylie Minogue-duetten ”Kids”? Han får gärna vara geekigt pompös, bara lite mindre… pösig.

(Bild från Expressen).

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Robbies sjaviga stil

 1. Hanna skriver:

  Jag tycker gärna han kan ha jeans och t-shirt. Fast lite mer välsittande jeans kanske. Fan vad fult det där var, jag dödde nästan.

 2. Fyllan skriver:

  alla borde skriva på fyllebloggen när de är fulla med loginnamn fyllan och lösenord alkohol och du borde länka till den!!!!!!

  http://fyllan.blogspot.com

 3. Ida skriver:

  Jo, jag håller med. En såndär lång kavaj känns ju lite… ja, inte helt bra i alla fall. Men när han var i Stockholm -03 så hade han svart skjorta och vit slips. Mycket stiligt!

 4. xx skriver:

  Jag håller med, fullständigt vidriga kläder (buskis-jackett och fula adidas-dojjor, blä) men till Robbies försvar : brukar inte artister ha rätt så tokiga kläder på arena-konserter, som ska synas från långt håll liksom.
  Exempel:

  http://www.reviewjournal.com/lvrj_home/2002/Nov-29-Fri-2002/photos/lifestyle.jpg

  http://psb-atdeadofnight.net/obrazky/mh7.jpg

 5. Ida skriver:

  Långa kavajer allihopa ju. Vafan?

Kommentera