Popjunkien

Mixerstaven är min vän

Jag vet att rosévinet är den populärkulturelles sommardryck of choice men jag bara måste använda detta utrymme till att tokälska mina två favoriter i genren ”hemmagjorda sommardrycker”.

 • Smoothies. Det lär finnas en direkt relation mellan min sons gullighet och antal intagna hallonsmoothies medan mamman väntade på att han skulle anlända. Recept: naturell yoghurt med vaniljsmak, frysta hallon, mixa, klart!
 • Iskaffe. Så sjukt gott och sommarbra för den där kaffehuvudvärken som liksom smyger sig på nu när man inte längre börjar dagen med jobbets espressomaskinskaffe. Recept: kokt kaffe, mellanmjölk, is, mixa, klart!
Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Mixerstaven är min vän

 1. morsan skriver:

  hallonsmoothies dricker jag först som frukost, sedan hur många gånger som helst under dagen :-)

 2. Corn skriver:

  Stort grattis till söta sonen!

  Men ännu snabbare iskaffe är: stor petflaska. Häll i kall mjölk, samt snabbkaffepulver och socker efter smak. Skaka KRAFTIGT så får du fluffigt och gott iskaffe.

 3. Kerstin skriver:

  Angående mixerstaven. Jag använder den till allt. Hmmm … få inte snuskiga tankar nu. Hur skulle jag liksom annars kunna gör hommus???

 4. mia skriver:

  Hej!
  Detta har ju inte alls med mixerstav att göra.. men du, din rss-funktion fungerar inte längre, vad kan vara fel? *ledsen*

 5. Reblo skriver:

  mia: har tyvärr varit tvungen att stänga av den tills vidare eftersom RSS-flödet från just min blogg drar ner prestandan hos webbhotellets alla databaser pga någon bugg.

  Vet tyvärr inte vad jag kan göra åt det, hoppas du finner det mödan värt att klicka in manuellt hos mig så länge :)

 6. John skriver:

  Är yoghurt med vaniljsmak verkligen naturell? Vet inte varför jag påpekar det men jag har jobbat med att plocka upp mjölk och yoghurt varannan helg under ett år så jag antar att jag blivit förståndshandikappad, eller jag menar fått en arbettskada.

Kommentera