Popjunkien

Dagens notering

Inte sedan senaste Dreamhack har så många datanördiga killar varit synliga på en och samma plats samtidigt (fast nu i dagsljus!).

(Originalartikeln hos Aftonbladet)

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Dagens notering

 1. Jessica skriver:

  Haha, jag lovar, jag var den enda där med guldsandaletter. :)

 2. gustav skriver:

  jag tycker det var lite magstarkt att demonstrera för fildelningssaken på samma plats man nyss såg den svåra hungerstrejken skapa rubriker. inte för att jag gillar beslaget av TPB’s servrar, men vafan, det blir lite lyxproblemvarning när man ställer dem mot varandra

 3. Xx skriver:

  Lyxproblem var ordet!
  ”In your face Hollywood” säger Fredrik Neij. Och sätter sig nöjd med en påse chips och glor på King Kong, Sagan om Ringen, Lost, eller nåt. Vore Hollywood så hemskt kanske du ska bojkotta deras filmer?

  Och småbarnsmamman Cecilia! Var det inte hon som som ordnade med rosorna till Bobbys begravning? Vad är det hon nu ska uttala sig om? Att det är en mänsklig rättighet att kolla på de senaste filmerna?

 4. Jag tycker att det här är ett intressant dilemma. Å ena sidan så tycker jag att det är självklart att man betalar för sig och inte fultankar hem film och musik. Å andra sidan får Henrik Pontén och Antipiratbyrån mig att bli fem år och bara göra helt tvärtemot eftersom de är så jävla dumma i hela huvudet.

  Å tredje sidan så tror jag att hela bloggosfären och alla inblandade överreagerat lite. Jag menar – vad var protesterna mot? Ministerstyre?

  Det smakar illa när folk mobiliserar så mycket kraft för en sån sak när andra (betydligt värre) saker passerar med en uppgiven axelryckning.

 5. Kristofer skriver:

  Fast det handlar om något stort: hur hollywood bestämmer (i princip) att svenska polisen ska sno deras servrar. Hur man försöker styra och begränsa internet.

 6. gustav skriver:

  nu har visst piraternas taktlöshet bräckts av några riktigt vidriga människors svinighet: http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=279576

 7. Reblo skriver:

  som vanligt är det i kommentarerna det händer, ni är så bra!

Kommentera