Popjunkien

Lokalblogg ett och två

 1. Alltså vad ÄR detta? En svensk relativt stor film inspelad i och utspelad i Eskilstuna. Tiden som TV3 väljer att sända den (kl 01:50) talar väl lite om kvaliteten på den, men ändå. Bara att huvudpersonerna träffas på Stadsbibblan i Tuna gör ju att detta är värt att stanna uppe för. Hittade en nätrecension av filmen här.
 2. Nära mitt jobb har det dykt upp två nya matställen värda att blogga om:
  Frunch (hemsidan är enligt personalen inte uppe än) serverar frukost och lunch och har i alla fall på papperet ett oemotståndligt erbjudande. Grötfrukost, smoothies och innovativa fruktsallader. Frukostfrallorna på väg till jobbet har aldrig varit så lockande. Tyvärr har mina egna val gjort mig besviken – drack en rätt trist mangosmoothie häromdagen och kunde inte sluta sura över att jag uppenbarligen borde valt hallon/blåbärsmaken i stället.

  Och sen Hemma Hos då, som stoltserar med gratis after-work-buffé. Jag kanske är lite kräsnare än man är i Göteborg men jag tycker inte tre fat med olika friterade saker räknas som buffé. Men schyst ställe i övrigt, och en grymt snygg uteservering med orange stolar.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Lokalblogg ett och två

 1. Fredrik skriver:

  Asså, vad är grejen med Göteborgs After Work-kultur? Det verkar ju som att alla ställen skänker bort mat i tid och otid och det dessutom med enda motkrav att man köper nån billig fatöl och stannar en stund. Jag har observerat det här fenomenet både på relativt nära håll och numera på behörigt avstånd och så vitt jag kan förstå så har det pågått en längre tid (typ tio år). Ska det vara så här och hur blev det så?

 2. Lisa skriver:

  vaddå är det bara i Göteborg vi har lättlurade affärsmän?

 3. Kristofer skriver:

  Att TV3 väljer att sända något sent säger inget om kvaliteten, en del av det bästa de visar (typ Vertigo) går efter midnatt.

Kommentera