Popjunkien

Insider granskar porrbranschen

Insider i TV3 verkar liksom vilja göra teve enbart på att provocera. Inget nytt i sig så klart, men de har just avslutat en TRE avsnitt lång granskning av porrbranschen på tema ”det är inte så illa som ni tror”. Och av det lilla jag hängt med i programmet verkar det ju stämma, folk finns där av egen fri vilja, tjejer gillar också att vara i branschen, vissa porrmotståndare fajtas med spöken osv. Men det känns nästan som propaganda när ett program ägnar tre hela avsnitt åt att visa sanningen, dvs att det mest är en massa losers och tyskar som dedikerat sitt liv åt att göra sex. Att granska bostadsrätter, dörrvakter och bilverkstäder klarade redaktionen raskt av på endast ett avsnitt per ämne. Inte lika provocerande ämnesval va?

Föga förvånande är det sedan en massa män som ringer in till programmets telefonsvarare och hurrar för Aschberg. Nyss var det en med kåt röst som bara ”äntligen, skitbra granskning, fortsätt granska porren” (underförstått: det är de nakna bilderna jag vill åt, själva granskningen skiter jag i).

Sen var det lite konstigt att se århundradets Christine Meltzer-look alike simulera orgasm under en samlagsinspelning.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Insider granskar porrbranschen

 1. Maija skriver:

  Jag orkade inte kolla på mer än halva första porravsnittet. Men efter det kom ju såna där telefonsvararmeddelanden som handlade om avsnittet innan, och där var massor av människor skitförbannade. Är det någon som vet vad det avsnittet, som måste ha sänts den 11 maj, handlade om?

 2. Jo skriver:

  Såg en stund igår, tänk vad den där porrbutiken i Borlänge (var det Borlänge?) hade konstig inredning, helt plötsligt en gammal avlutad kista fyllt med dildos & allsköns färglada grjejer, och lite torkade eterneller och uppspikad drivved på väggen… hm.

 3. Maija skriver:

  Ah, I see. Kan tänka mig att det var rät provocerande…

 4. Knurf skriver:

  Såg första och tredje delen, och kan konstatera att det höll sedvanlig tv3-klass; kass! inte minst pga att de återanvände samma (hela) intervjuer i båda program. Lågt, snaskigt och trist. Sen kan jag tänka mig hur herrarna Aro och Aschberg sitter och höhö:ar åt hela spektaklet på värsta lumparluckevis i Strix fikarum. Och förresten, kan de inte ta bort den där parodiskt nedpitchade speakoverrösten. Bitte!

Kommentera