Popjunkien

Ane Brun + 9 på Hultsfred

Lagom när det är Hultsfred ska minijunkien vara färdigjäst så det lär inte bli något festivalande för mig alls. Eller, det hade det med stor sannolikhet inte blivit ändå när jag tänker efter. Dels för att bandlistan inte är tillräckligt intressant, dels för att jag ju är så mycket mer stadsfestival än bo-i-tält-människa.

Nåväl, fastnade för dagens nyhetsbrev från Rockparty där de presenterar en ”världspremiär” till Hultsfredslistan. Ane Brun kommer att framföra låtar från sin ”Duets” tillsammans med nästan alla duettpartner, bl a Ron Sexsmith, Teitur och Syd Matters. Låter som ett mäktigt upplägg! Läs mer här.

En festival som jag däremot tänker besöka är Popaganda.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Ane Brun + 9 på Hultsfred

  1. Hanna skriver:

    Inga festivaler för min del heller…däremot tänkte jag gå och se PSB med Frallot. Och du. Schysst prickmage :D

Kommentera