Popjunkien

Lisa Loeb dejtar

På E! visas just nu en trailer för ett nytt program med Lisa Loeb: #1 Single.

Vänta vänta tänkte jag, är inte hon ihop med Dweezil Zappa? I deras (förvisso några år gamla) matlagningsprogram Dweezil & Lisa verkar de ju så himla kära och tajta. Googlade lite och vet nu följande: de gjorde slut 2004 efter sex års förhållande, enligt rykten mitt under inspelningen av matlagningsprogrammet och sedan dess har Dweezil hunnit gifta sig med någon annan. (Dweezil kommer för övrigt till Stockholm i maj).

Så, inga fler ”medan pajen gräddades i ugnen kunde jag och Dweezil öva på en ny låt inför kvällens gig” från Lisa dårå.

Nu satsar hon i stället på att singla sig igenom New York och man spelar i promotionmaterialet ganska hårt på Sex and the city-referenser. Jag tycker att det finns något Anna Book-intressant över Lisa, hon har inte varit i rampljuset på riktigt på ca femton år men lyckas ändå hålla sig nog flytande nog för att få egna teveprogram.

Men sen är det så klart något Newlyweds-tragiskt över det hela också. Att manifestera sin kärlek på teve och sedan inte klara förhållandet – kul för nästa partner sedan. ”Älskar du mig? Älskar du mig lika mycket som du sa att du älskade Dweezil över den där marängtårtan?”

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Lisa Loeb dejtar

  1. Johanna skriver:

    Min sambo upplyste mej om att Dweezil och Lisa hade gjort slut när vi satt och kollade på programmet för några veckor sedan. Sedan dess sitter jag och letar göra-slut-tecken när jag kollar, helt stört. ”App, app, app, kolla, nu ville inte Dweezil smaka på Lisas bakelse”, ”sitter de inte lite långt ifrån varandra..?”, typ.

  2. Celi skriver:

    Jag är så förvånad! De ser ju så kära ut i serien… Men så är vi i Sverige hopplöst efter USA i TV-tablån. Har själv älskat Lisa Loeb sedan skivan ”Tails” och blev superglad när jag upptäckte deras program, men vilken underlig tid det sänds på!

  3. lisa skriver:

    jag tror dock inte Lisa varit ute ut rampljuset i Usa utan varit en slit-och-släng-artist som dyker upp i var och varannan tv-soffa. ungefär som vår Lena Philipsson. precis när man tror hon fattat att vad hon gör är bara repetition, så gör hon det ännu en gång. och ungefär lika klämkäcka är de..

Kommentera