Popjunkien

DVD-kväll anyone?

Jag brukar inte ofta e-handla särskilt ofta eftesom jag är en alldeles för otålig konsument. Om jag köper något vill jag ju ha det direkt, inte gå runt och VÄNTA i hundra år. Just därför handlar jag t ex aldrig på La Redoute – 10-12 dagars leverans för ett par mammabrallor? Bebisen hinner ju börja skolan innan byxorna kommer.

Men i helgen impulsköpte jag denna ljuvliga sak hos Cdon och mindre än två dagar senare ligger den hemma på hallmattan och väntar. Har faktiskt inget att opponera på den leveranstiden, jag hann nästan inte ens längta.

Någon som hört något nytt apropå sommarens rykte om This Life förresten?

Dela: Facebook  Twitter 

11 kommentarer till DVD-kväll anyone?

 1. Ida skriver:

  Åååååå underbart!!
  Jag har letat och letat efter den här, men den har alltid varit slut eller utgått. Men nu finns den alltså!! Hurra!! Gissa vem som beställer bums?
  Tack gulliga Popjunkie för att du delade med dig!!

 2. Reblo skriver:

  any time sweet! Och tänk så snabbt du kommer få den, på TORSDAG kanske det är du som kollar in Egg & co igen.

 3. BisonFredrik skriver:

  Zoovillage.com kanske inte direkt har mammakläder, men leveranstiden är mycket snabbare än 10-12 dagar. Vi pratar 3 dagar typ. Och sajten är synkad med lagersaldot (förvisso kan man tycka att det borde vara standard när det gäller webbshoppar, men icke.)

 4. josefine skriver:

  jag skulle också bra gärna vilja få veta om och när tio-årsprogrammet kommer visas. jag kan nästan inte tänka på vilken stor upplevelse det skulle vara. måste kolla in priset på dvd-boxen. känner mig väldigt sugen.

 5. Hanna skriver:

  ÅH. Vill också ha!

 6. Jen skriver:

  Ååååhh!! Me Like! Jag får rysningar längs ryggraden när jag ser den där bilden! Vilken flashback från livet man hade då! Vissa tvserier/filmer/böcker/låtar osv. kan verkligen förflytta en tillbaka mentalt i tiden, och This Life var ju bara totalt B Ä S T ! ! Lycko dig som kan kika på det där nu! Måste nog faktiskt beställa nu på en gång! Passar på att tacka för en grym blogg också – du är en sådan där person som ofta skriver precis det jag tänker (ibland innan jag tänkt det) på ett klockrent och snyggt sätt. Keep going!

 7. Reblo skriver:

  Jen: tack snälla! Och lycka till med beställningen, kan berätta att det var väldigt svårt att ransonera avsnitten första kvällen. Som du säger en total tillbakaförflyttning i tiden men samtidigt mycket mer tidslöst än jag trott. Kollade två avsnitt, ska försöka att inte sträckkolla på alla under ett och samma dygn, vill tänka och njuta (nörda) lite under tiden också :)

 8. sodan skriver:

  ooooh, man blir så sugen på att beställa (iofs har jag säsong 1 på vhs, men har ju ingen tv längre så jag kan inte kolla på dem…) men jag måste bara gnälla – alltså brödtexten: har ni LÄST? jäklar, man blir alldeles matt…

 9. Lurkare :) skriver:

  Woooo, det här kan vara tidernas bästa serie.

 10. Frederick skriver:

  Men herre jösses vilken pinsam översättning av ”plotten”! (”har ett öga på chefen”???) Här kan ni jämföra med den engelska texten:

  http://www.dvd.reviewer.co.uk/reviews/review.asp?Index=1296&User=775

 11. Reblo skriver:

  hahaaa, jag hade inte läst ens! Stor eh… humor.

Kommentera