Popjunkien

Snarare 0%

Jag skrev lite om 100% förra veckan och nu har jag haft den stora oturen att se ett program. I sanning det sämsta humorprogrammet jag sett på länge. Vilket skit!

Även om jag inte är ett Hey Baberiba-fan heller så vill jag gärna hänvisa till en av deras träffande sketcher igår. De gjorde parodi på alla humorpaneler som finns just nu genom att i fnisshysteri konstatera sådana självklarheter som att Leif Pagrotsky är kort och Göran Persson är tjock. Precis så är det ju! Några komiker som är bedagade i olika grad sitter och väntar på sin tur att få säga något helt irrelevant och förutsägbart.

I 100%-fallet är det främst Shan Atci som av någon anledning fått en språngbräda rakt in i våra vardagsrum. Han är ju inte ens rolig, bara förutsägbar! Hans skämt är i samma nivå som snacket i valfritt uppehållsrum på en högstadieskola, dvs inte humor. (Minns Stockholm Live och ryyys…). Drog han inte några Kicki-Danielson-äter-falukorv-skämt igår? Givetvis.

En kille som ser ut som Blondie i Farmen var med i Shans lag och ”skämtade” helt sjukt grovt och alldeles för länge om styckmord. Inte så att det är tabu att skämta om grova grejer men om man gör det ska man fan kunna plocka hem det också.

Arge Magnus Betnér är så arg och obekväm i sammanhanget att man som tittare skamsköljer och panikzappar bort honom. Och medtävlande i hans lag var någon stackars tjej som nog hade gått fel på väg till föräldramötet på dagis. Tydligen ska hon vara Göteborgs roligaste kvinna (vilket i det här fallet säger mer om göteborgarna än om henne).

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Snarare 0%

 1. sara skriver:

  Tack, du sa precis det jag ville säga!

 2. John E Thelin skriver:

  Shan Atci är en skam för ståuppskrået. Tyvärr är han inte ensam om det.

  Det är som att den konstformen aldrig ska få växa till sig och bli livkraftig i det här landet.

 3. Hanna skriver:

  Bloggade om det förra veckan, men fann liksom inte orden. Jag har lyssnat en del på Äntligen morgon under hösten och gillar faktiskt Adam. Undrar om han skäms för kvalitén på programmet? Såg det inte igår, blev alldeles för generad senast.

 4. Wibjörn skriver:

  Jag såg också Hey Baberiba nu senast, och kan konstatera att det spottat upp sig rejält. Panelhumor-sketchen var lysande.

 5. Pete skriver:

  Magnus Betnér borde kunna användas till något bättre. Kanske som huvudrollen i en tv-serie baserad på Martin Kellermans epos. :)

 6. noak skriver:

  oj vad jag kommenterar. har väl inget bättre för mig antar jag… :-)

  misstänker att tv4 fått ett schysst pakke-pris på programmen ”100%” och ”deal or no deal” från Endemol. sämre fredags- o lördagsunderhållning får man leta efter. bingolotto framstår ju som genialt i jämförelse. särskilt deal or no deal är ju helt förskräckligt ospännande och actionfattigt. dom enda som kan gå igång på programmet måste vara matematiker som i huvudet snabbt kan räkna ut ett sannolikt bud. iofs behöver du inte vara något matematiskt snille för att hamna någotsånär rätt… gud vilken hjärndöd programidé. antar att tv4 dessutom fått ett pakke-pris på alsings tjänster. gillar adam, han kan vara riktigt rapp. men varken jeopardy el 100% passar honom riktigt. varför inte ge honom en twistad talk-show igen…?

 7. Torbjörn skriver:

  Sedan Shan Atci blev anklagad för våldtäkt och åtalad för grovt förtal, efter att ha tagit porrbilder på tjejen ifråga o visat sina kompisar, känns hans humor en smula…unken

Kommentera