Popjunkien

”Det bästa jag gjort”

Magnus Carlsson var besviken över att komma näst sist i Melodifestivalen. Det kan jag förstå. Men jag förstår inte riktigt argumentet ”det var ju det bästa jag gjort”. Det kanske inte räcker med att DU tycker att det är det bästa du gjort, en klar fördel är ju om tittarna/lyssnarna håller med? Personligen tycker jag det bästa han gjort hör hemma i Alcazar eller i den där braiga schlagerlåten för några år sedan.

Och jag har funderat lite på det där. Artister liksom tycker att det är en rättighet att få göra musiken oavsett om någon vill ha den eller inte. Ett annat färskt exempel är ju Petters utbrott mot de som laddar ner musik: ”De personerna borde fan avrättas, på riktigt. Det är ingen mänsklig rättighet att ladda ner musik.”

Okej, ni vet att jag ogillar Petter redan från början men en helt objektiv och spontan kommentar till hans hållning är att det knappast kan ses som en mänsklig rättighet att göra pinsam rap heller. Var glad om folk vill ha din musik liksom.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera