Popjunkien

Röstlika som bär

Jag tycker att pappas röst i Comhem-reklamen låter som om den gjordes av David Dencik.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Röstlika som bär

 1. carreca skriver:

  Är det de här Small medium Large-reklamerna som du menar? Jag tycker det låter som Allram Eest. Är av någon anledning rätt säker på att det är samma upphovsman till reklamerna som till Allram Eest, vet ej varför. Annars har jag en annan som jag inte kan släppa. Att Felix Herngrens Dan Bäckman låter precis som Ola Lindholm.

 2. Henke skriver:

  Jag kan bekräfta att det är Petter Lennstrand som ligger bakom både Allram Eest och Com hem-reklamen.

 3. Reblo skriver:

  ha, så klart! Tack för infon. Men LÅTER faktiskt rätt lika, Allram och SVT-Lasermannen nu när jag tänker på det.

 4. Hanna skriver:

  Och han i ”du ska inte med ut (på en cigg)” låter som jonas inde.

Kommentera