Popjunkien

Frida Snell-effekten

Igår sökte folk som galningar på Frida Snell. Via Google, Altavista och Eniro kom folk hit till bloggen för att läsa det här. Jag blev jättenyfiken på varför hon plötsligt kommit upp på folks agenda. Sökte på Knuff och i Agent25 men hittade inget.

Gjorde ett nytt försök idag och såg att fler drabbats av samma sökchock. Där fick jag också svaret – en fråga i gårdagens Melodikrysset handlade om Frida. Väldigt intressant att konstatera att gammelradion har sådan makt över bloggtrafiken. Säkert tre hundra besök till min blogg i går hade med Frida Snell att göra.

Vilka fuskisar förresten, som googlar sig fram till svaret.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Frida Snell-effekten

  1. Sabina skriver:

    Jo, jag hade samma Frida-fenomen även hos Labyrint.

  2. Karin Issambre skriver:

    Jag tror att du har löst ett slags Lill Lindfors-mysterium åt mig! :)

Kommentera