Popjunkien

Gessle Messer

En av de tråkigaste historierna att lyssna på/läsa är ju de där folk återger sina drömmar. Som åhörare är man ju inte alls lika insatt och engagerad i drömmen som sin samtalspartner. Ändå kan jag inte låta bli att bara vilja tokbabbla om mina drömmar ibland, i tron om att de fascinerar den som lyssnar lika mycket som mig själv.

Nåväl, jag ska inte skriva en lång drömpost här. Bara konstatera att jag känner mig rätt förbryllad efter nattens eskapad: jag snattade en Per Gessle-CD och fyra moraknivar på Coop Forum. Resten av drömmen gick ut på att inte åka fast eftersom en butikskontrollant jagade mig överallt, även hemma i min lägenhet. Jag förvarade knivarna i en hoprullad trasa i byxlinningen.

(P.S. Jag har aldrig snattat IRL).

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Gessle Messer

 1. anna skriver:

  jag har kommit fram till att man kan skriva eller berätta en dröm en gång för varje människa. hör man en dröm flera gånger (jag har blivit filmad) blir det helt vansinnigt tråkigt och klaustrofobiskt. antagligen just för att drömmar är så privata. eh. ja.
  fast din dröm var rätt fascinerande.

 2. Anna skriver:

  Åh vilket bra inlägg. Helt sant.

 3. malte skriver:

  ”jag har aldrig snattat”. den tror jag på när grisar flyger :).

 4. Reblo skriver:

  men jag HAR inte snattat. Däremot blivit anklagad för det flera gånger, senaste gången strax innan jul. Jävligt obehagligt – jag som är värsta snälla meskonsumenten ju!

 5. Karin skriver:

  Jag glömde också att jag gjorde kriminella grejer när jag var gravid :-O Skumt!

 6. Karin skriver:

  glömde = drömde. som tur är!! menar inte att du begått brott och glömt det alltså :-D

Kommentera