Popjunkien

Kom igen Inge!

Jag hörde det här på radion i morse och trodde på riktigt att det var ett skämt. Hur jag än vänder och vrider på storyn så får jag inte ihop snubbens resonemang.

Visst, jag förstår litegrann att man tänker extra kring planering, förhoppningar etc om någon man jobbar med eller har som anställd blir gravid, men att reagera så här? Helt sjukt faktiskt, och roligt på samma gång. Inge förstår verkligen inte vad han ställt till med. Han märker inte hur han snärjer in sig ännu hårdare med parallellen till de kinesiska risfälten.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Kom igen Inge!

  1. Mats Andersson skriver:

    Jag tror han är polare med Roland Andersson och ville att media skulle glömma bort hans uttalande om att Saudiarabiens kvinnor kunde se matchen på TV.

  2. ASLEYH skriver:

    Jag tycker att du är cool du asså typp lixom hallå vakna!!! Hon har inte mens länre då är hon väl glad. Jag tycker att du är såååååå coool

Kommentera