Popjunkien

Lite om Stockholmspriset 2005

Så jag och minijunkien hoppade i bordellklänningen, tog L. under armen och gick till Berns för Nöjesguidens utdelning av Stockholmspriset.

En rätt trevlig tillställning även om prisutdelningen var liiite seg. Det jag minns bäst är faktiskt alla coola looks:

  • Sahara Hotnights-Maria hade svarta byxor med hög midja och en aprikos glansig skjorta (finare än det låter). Blandade medlemmar ur Club Paradise dök upp i vackra synkade och strama kreationer i svart: frackar, höga hattar, låga hattar med flor, spets och svarta pärlor. Och att de sedan tackade Snygg-Henke i sitt (eg Marie Laveaus) tacktal gjorde allt extra spännande.
  • Andra snyggon: Jonna Bergh Wahlström och så FCZ-Tore i 90-talsjeansskjorta (fluffig med pärlemorsknappar). Största snyggingspottingen var annars Carolina Gynning! Hon satt vid ett bord och sjöng helt otippat med till El Perro del mar.

Sen var det ju en hel del annat också men det kanske jag återkommer till. Nu ska jag läsa den senaste NG (vars redaktion från och med den här veckan kommer ansvara för dagliga halvsidor med nöje i Metro).

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera