Popjunkien

Viewclash

Att CSI:Miami (där Horatio har en ny hemlighet) krockar med P3 Guld-galan (där bl a den intressanta uppställningen Robyn/Salo/Falk uppträder) krockar kan faktiskt leda till planeringstekniska svårigheter. För med tanke på att galan har jobbiga Tant Muttie som delprogramledare tänker jag absolut inte sträckfölja den.

Därför blev jag rätt glad över att Expressen (inte på nätet?) idag presenterade hållpunkter för kvällen. Några exempel:

 • Jenny Wilson hörs kl20:59 i P3, ses kl 22:11 i SVT2.
 • The Sounds hörs kl 21:18 i P3, ses kl 22:30 i SVT2.
 • Snook hörs kl 21:32 i P3, ses kl 22:44 i SVT2
 • Robyn, Ola Salo, Christian Falk hörs kl 21:47 i P3, ses kl 22:59 i SVT2.

Apropå Snook så har jag försökt snoka reda på om medlemmen Daniel Adams-Ray är släkt med legendariska radioprofilen med samma efternamn. Men trots att jag har svart bälte i Google har jag inte lyckats. Någon som vet?

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Viewclash

 1. Morris skriver:

  Jodå, hon är hans faster!

 2. Stina skriver:

  MM han är släkt med Kerstin A-R :P

 3. e.Dillner skriver:

  Daniel är Mauds lillebror

 4. e.Dillner skriver:

  Fel! jag menar att Kerstin är Daniels storasyster

 5. nathalie skriver:

  va fan ljug jag är fan daniels syster så bara skit i han oki

Kommentera