Popjunkien

Men åh

 • Undrar om samma fråga (den sista intervjufrågan här) hade ställts till en seriös manlig artist som kämpar med ekonomin?
 • Juryn till politikrealityn Toppkandidaterna är klar och jag reagerar på vinklingen av densamma i media. SvD presenterar Dominika Peczynski enbart som ”PR-konsult” medan Hanna Zetterberg inte bara är mediestrateg utan även tidigare känd som Ronja. Borde inte jobbigt högljudda Dominika tillskrivas sin ”karriär” som tidigare medlem i Army of lovers? Nu framstår hon ju som långt mer seriös än hon är i sammanhanget. Hanna är väl dessutom gammal politiker? (Nu ser jag att webbversionen anger Dominika som artist också, men i papperstidningen fanns en kortare egenproducerad notis om detta).
Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Men åh

 1. Carra skriver:

  Håller med dig, vilken otroligt korkad fråga! Skulle aldrig ställas till en man, det vågar jag bestämt hävda. Vad trött jag blir på sådant där! Å andra sidan står ju inte precis Expressen för god journalistik…..

 2. emma L skriver:

  suck… men man blir inte förvånad.. tragiskt nog

 3. kicks. skriver:

  amen fy fan vad töntigt! ska det aldrig bli bättre? åh, jag vill bara lägga mig under en sten tills alla har fattat hur man ska uppföra sig som människa!

 4. Henrik skriver:

  Varför blir man artist om man inte vill stå i centrum?

Kommentera