Popjunkien

Jag VILL verkligen ha mer jul

Kicki konstaterade att man knappt hört någon julmusik än i år och det stämmer ju: trots att vi har reklamradion igång på kontoret har jag inte hört ”Mer jul” med Adolphson och Falk en enda gång i år. Detta den 21 december!

Sen gick vi i och för sig på Marit Bergmans julshow och fick lite mer jullåtar än vi hoppats på, men jag kan inte påstå att det nog stillade mitt längt. Jag måste ha rätt dos ”Mer jul” och ”O helga natt” med Bruno Wintzell på LP varje år så nu oroar jag mig verkligen för julobalans om inget händer pronto.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Jag VILL verkligen ha mer jul

 1. embryo skriver:

  julen är som en hög julklapprar som man klätterar upp ur fasst dom allderig tar slut det säjer jag nu yo

  på toppen liggrer en mandel som får önskra sej något

 2. Anna skriver:

  jag var också på Marits julspel! tyckte du om det? jag tyckte det var kul jullåtar, om än lite förutsägbara. Och visst tolkade Marit själv Joni Mitchells River riktigt vackert?!

 3. Reblo skriver:

  Anna: oh ja. det var jättebra även om det var lite för… flamsigt och FÖR juligt men det kan jag bara skylla på mina egna förväntningar. Stundtals var det lite som ett studentspex med en flåshurtig fru Bästis som inte kunde hålla sig för skratt. Hade tänkt skriva en recension och jämföra med den här (helt annorlunda upplevelsen) men nu har det nästan gått för lång tid.

  Summa summarum: stämningsfullt och inspirerande, särskilt Frida Hyvönen och Marit-classics. Medleyt mot slutet var alldeles för kort! Föll även för kören som var riktigt bra.

Kommentera