Popjunkien

Tjockedrama i Outsiders

Har skrivit lite om den fejkade dramatiken i Outsiders förut. I senaste avsnittet var det dags igen.

En rätt ung kille hade gått ner jättemycket i vikt, nästan 100 kg. Jätteduktigt gjort av honom och jätteroligt att det lyckades. Men. I programmet skulle han träffa en gammal kompis för första gången på flera år och för första gången sedan han blivit smal. Den allvarliga speakerrösten (ständigt dessa speakers) spekulerade i om kompisen skulle känna igen honom eller inte. Ett tag lät det som att hon skulle börja gråta av spänning: kommer kompisen att känna igeeeeen honom?

Killen själv funderade också över detta men inte lika intensivt som speakern. Typ ”han kanske känner igen mig på ansiktet och ögonen ändå”. De hade stämt träff på ett Wayne’s i Skåne någonstans och det var ca 20 personer i lokalen. Killen satt vid ett bord och väntade med kepsen neddragen över ansiktet. Kompisen kommer in på caféet och går RAKT FRAM till honom. Han kände med andra ord igen den tidigare tjocka vännen direkt.

Samma sak när två tjejer skulle ”luras” på krogen genom att byta drag-manér. Två tjejer som i vanliga fall dragar som kille resp tjej skulle alltså byta roller (rätta mig om jag har fel – jag såg inte hela inslaget). Dramatisk speakerröst: ska [glömt namn] och [glömt namn] lyckas lura i folk på restaurangen att de egentligen är kille/tjej?

Eh, nej. Alla genomskådade dem direkt, kanske eftersom ”killen” sjöng karaoke med sopranröst, jag vet inte.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Tjockedrama i Outsiders

 1. Jo skriver:

  Mmm, speakern verkar få betalt i relation till hur mycket han haussar upp stämningen i programmet. Samma sak är det i mina favvoprogram Du är vad du äter och Nannyakuten/jouren, ungefär 2/3 in i programmet ställs allt på sin spets: ”Ska mamma Jenny klara av att leva efter Nanny Catrines stränga regler…” resp. ”Ska tungviktaren Olle klara av att motstå 40 pizzor om dagen och bara dricka morotsjuice…”. Självklart klarar de av det. Jag har hittills inte sett ett enda program där det går åt pipan, trots speakerns onda föraningar.

 2. Maja skriver:

  De befinner sig i Halmstad, inte någonstans i Skåne…

 3. Reblo skriver:

  aha, men de pratade ju skånska? Åtminstone en av dem vad jag minns?

 4. Maja skriver:

  Jag vet vem personen är och jag bor i Halmstad så jag vet att de befinner sig i Halmstad=)

 5. Reblo skriver:

  Aha! Nu får jag skämmas… jag trodde uppenbarligen alla i Halmstad pratade som Per Gessle :)

Kommentera