Popjunkien

Stureplansprofil dricker mjölk

En obegriplig reklam är den för Miele. Ni vet den där Stureplansprofilen Kristoffer Ahlbom äter croissanter och dricker mjölk bakom en espressomaskin och ett kylskåp i borstat stål. Liksom DRICKER MJÖLK.

Det är tydligt att Miele vill att Ahlbom ska signalera lyx och trendighet men borde han i så fall inte 1) ha en annan jacka än en motorcykeldito 2) ha ett vuxnare ansikte och 3) dricka något annat än mjölk?

Enligt reklamen för espressomaskinen tycker Ahlbom själv att ”Mitt jobb handlar om att skapa en känsla av exklusivitet och kvalitet. Det finns inte utrymme för kompromisser. Jag vill ha känslan av maximal kvalitet i hela min tillvaro”.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Stureplansprofil dricker mjölk

  1. Hanna skriver:

    Nu rodnade jag nästan

  2. president skriver:

    rostfritt stål. dissektions-sals-stylish.sitta där o mumsa munkar sen…mm

  3. Wibjörn skriver:

    Det hade varit roligare om de tagit in en Odenplanprofil eller Fridhemsplanprofil…

Kommentera