Popjunkien

Ev. dokusåpagranne och ev. Kristi Brud

Jag bor granne med en C-tevekändis men jag kan inte placera honom! Han har ett dokusåpautseende men kan lika gärna ha varit med i ett lightdokumentärprogram i stil med Outsiders eller något som handlar om folk som vill bli kända. Jag har en idé om var jag eventuellt sett honom men jag tänker spekulera vidare om det i tystnad. Trycket på hans jacka kan eventuellt avslöja honom.

Däremot inser jag nu att jag glömt blogga om att jag såg kändisarnas kändis för en dryg månad sen! Jag är inte 100% säker på detta för det regnade och jag hade ett paraply tryckt mot hjässan men jag är nästan säker på att jag på Olof Palmes Gata gick förbi… Åsa Waldau aka Kristi Brud !

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Ev. dokusåpagranne och ev. Kristi Brud

 1. Jo skriver:

  Kan också ha varit jag. Enligt min svåger ser jag ut som Kristi Brud. :-/

 2. Hanna skriver:

  Stackars Jo. Jag såg Kristi Brud på redaktionen för några veckor sen. Hon var kort och blek och såg mest bara trist ut.

 3. Jo skriver:

  Då är jag i alla fall lite olik Kristi Brud. Jag är lång. Dessutom har jag inte så där Jesuslångt hår. Måste vara nåt annat då. Men om man tror att man gått förbi riktiga Kristi Brud – då HAR man nog gått förbi riktiga Kristi Brud! Det ger poäng tycker jag.

 4. Reblo skriver:

  haha, jesuslångt hår!

Kommentera