Popjunkien

Dokument: Conan

Jag har inte sett Dokument: Humor. Är det bra? Ikväll tänkte jag i alla fall försöka se det för min favorit (men ingen annans) Conan O’Brien är med. Han ska prata med programledare Henrik Schyffert om vilken humor som är roligast: fysisk eller verbal. Jag tycker generellt det sistnämnda.

Här är Schyffert med John Cleese, som väl kan anses som en ganska fysisk humorist?

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Dokument: Conan

 1. Skrubben skriver:

  Det där mustascharrangemanget som Schyffert har skaffat sig, är det tänkt att verka på det humoristiskt-fysiska planet eller hade han andra avsikter? Tänk om det är på allvar? Mustascher är annars generellt oerhört roliga. Jag hade för länge sedan en kombinerad lösmustasch-lösnäsa med hornbågade glasögon, allt av en kvalitet som numera inte är så vanlig bland komiska attribut. Tyvärr brann näsan upp en gång när jag hade lånat ut den till en kamrat som prompt skulle röka cigarr.

 2. Anna skriver:

  De första avsnitten var tråkigare än jag hade hoppats. Shyffert är så otroligt pretentiös. Mustaschen kanske är på skämt men det där inställsamma magskrattet (låter som när Pluto skrattar) verkar vara helt naturligt och önskvärt, eftersom det är med hela tiden.

 3. emma L skriver:

  Conan är i alla fall fantastiskt rolig.

 4. Ebba skriver:

  Ja, jag såg det program, och Conan är ju lika underbar som alltid, men överhuvudtaget var själva programmet inte särskilt bra… Hum..

  Conan är helt enkelt min favorit!

 5. Ebba skriver:

  Ja, jag såg det program, och Conan är ju lika underbar som alltid, men överhuvudtaget var själva programmet inte särskilt bra… Hum..

  Conan är helt enkelt min favorit!

Kommentera