Popjunkien

Jennifer som Steffi

Jag är ju som sagt inte så förtjust i svenska Elle men idag bara måste jag blogga om den. En kollega fick den just och jag är helt i CHOCK över den airbrushade bilden på Jennifer Aniston på framsidan. De har ju fått henne att se ut som Steffi Graf! (som jag inte har ngt emot men som i ärlighetens namn inte är det minsta lik Aniston).

var har du André Aggassi?

Sen har jag en stilla undran över när svenska Elle ska bli lite mer som den engelska? UK-upplagan är cool, uppdaterad och har sedan något år en grymt snygg layout. Undrar om de svenska läsarna inte anses mogna nog för detta moderna stilgrepp?

Dela: Facebook  Twitter 

8 kommentarer till Jennifer som Steffi

 1. malte skriver:

  vilken näsa. airbrusharn måste ha en crush på michael jackson.
  annars undrar jag mest hur de lyckas sälja svenska Elle varje månad, iom det inte står nåt i den. de måste tacka stjärnorna för att de har ett sånt varumärke. för är inte den tidningen den tjockaste innehållslösaste grejen i hela affären?

 2. Hanna skriver:

  Kolla FHM nästa gång du handlar eller nåt. Där har de brushat (och sminkat) Carolina Gynning till total oigenkännerlighet.

 3. Hanna skriver:

  Ops, blev ett extra r där.

 4. Lisa skriver:

  jag köpte engelska elle i london förra veckan. de hade kate winslet på framsidan – hon var sjukt snygg! så snygg så ulla var tvungen att sminka sig likadant när vi gick ut sen.

 5. Reblo skriver:

  malte: det var ngt i ditt inlägg som klassades som spam, därför syntes kommentaren inte förrän jag godkände den. Kanske det om M.J. haha? Och det är ju just det jag inte gillar med Elle – plus att de presenterar ”senaste trenden” ca ett år efter alla andra.

  Hanna: ska kolla!

  Lisa: vill se. Helst Ulla men lite Kate-bilden också.

 6. anna skriver:

  ah! jag har faktiskt tänkt precis tvärtom. svenska elle har ofta kännts bättre än iaf uk’s. fast jag kanske blandar ihop med engelska vogue. fan. då sprack ju det här inlägget. darn.

 7. Mia skriver:

  Jag och min sambo satt och studerade bilderna på Aniston en lång stund. Bilderna är verkligen ”über airbrushade”. Jag vet ju att alla bilderna är fixade, men så här tydligt har jag aldrig sett det förut.

 8. Nina skriver:

  Hon ser verkligen sjuk ut på ettan. Och brittiska Elle är sååå mkt bättre än svenska!

Kommentera