Popjunkien

Tre saker som bekymrar mig just nu

 1. Att de i P3 intervjuar en person som slutat blogga. Han hade en liten politisk blogg i några månader och lade ner den i oktober. Nog måste det finnas ca tusen andra ”nyheter” som är mer värda att ta upp idag, ca två månader senare? Ska man prata med någon bara för att personen slutat blogga borde det rimligtvis vara t ex Per Gudmundson som slutade för ett år sedan och dessutom hade en intressant och välbesökt blogg. (Men jag har ju sagt det förut – jag ska inte lyssna på Lantz i P3, jag blir bara ledsen)
 2. Att vissa mobiloperatörer (Comviq?) har den mycket gammeldagsa ”skicka ett telefon-nummer”-funktionen i användarnas röstbrevlådor. Ungefär: ”Just nu kan du inte nå personen du söker. Du kan skicka ett telefonnummer till personen”. Varför då liksom? Jag vill ju bara lämna ett meddelandeee. Är det någon i hela världen som någonsin skickat ett telefonnummer?
 3. Att min privata mejl inte funkat på en vecka. Jag tror att det är en personlig vendetta för bytet av webhotell. Ingen kan/vill hjälpa mig och jag nojar över att 3 000 viktiga personer har mejlat mig och blir arga för att jag inte svarar. Ny mejladress kommer inom kort!
Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Tre saker som bekymrar mig just nu

 1. embryo skriver:

  yo

  att irak fortfarandre är ett land som har så förtvivlat ont okcså där barnen lidrer det bekymrar mej idag det säjer jag nu yo

 2. t-boz skriver:

  jag skickar ofta telefonnummer på mitt jobb. det är ganska skönt att slippa prata på telefonsvarare

 3. Reblo skriver:

  embryo: eh, ja.

  t-boz: aha, men vad ska man göra som mottagare? MÅSTE man ringa upp eller kan man ignorera?

 4. t-boz skriver:

  man får ett sms om att man har ett missat samtal och vilket nummer som personen ringde från. så man behöver bara öppna sms:et

Kommentera