Popjunkien

Strokes på Debaser

Strokes kommer till Stockholm på värsta exklusiva spelningen. Läs den rigorösa biljett-köpar-proceduren så förstår ni.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Strokes på Debaser

  1. Katti skriver:

    Oh! det är så surt! Vem kommer hinna eller ens orka stå utanför PS i den mängd den kommer krävas? antar att det vore läge att ställa sig i kö redan idag, för att ev få en biljett. å andra sidan – det skulle kunna vara värt det. spelningen kommer lätt bli en sthlms klassisker, typ morrissey på nalen. åh jag vill gå! jag vill gå! men jag kommer inte gå, om jag inte får en biljett. mitt enda hopp!

  2. Reblo skriver:

    jag tänkte också på det. Men indiekidsen lär ju vara vana vid tältning och långköer efter Mettans sista kväll… Vågar nästan gissa på att det redan sitter några där nu. Lycka till ändå! själv tänker jag inte ens försöka.

Kommentera