Popjunkien

Toppkandidaterna

Hajpade i vanlig ordning Alexander Norén när jag mötte en SVT-man i helgen (märk väl hur jag kamouflerar vem det var) och fick rådet att hålla utkik efter ett scoop. Misstänker att detta är nyheten. En politisk dokusåpa i SVT där Norén är programledare. Och han är ace som vanligt, lyssna bara på hans replik mot teveseriens belackare:

…än så länge har det bara varit prettojournalister à la Janne Josefsson eller stötar ur det gamla politiska etablissemanget som har ojat sig över det här

Sen måste jag ju säga att jag inte är heltänd på programidén, men det beror ju delvis på att politik inte intresserar mig alls. Men om det blir litegrann som The Apprentice är jag på!

Tidigare popjunkie hjärta Norén hittar du här.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Toppkandidaterna

 1. navid skriver:

  toppkandidaterna är fejk. det hade varit någonting om vinnaren blev statsminister men det händer ju fan ingenting. den leder ingen vart. det handlar om vem som kan snacka mest skit.
  tacka vet jag den anonyme producentens ide när bon frågade honom om vilken som var hans ultimata dokusåpeide:
  - tio personer i ett kraschande flygplan med bara nio fallskärmar.
  ha! eller den i australien när man kan vinna en resa till bahamas om man får en misstänkt/häktad släkting/anhörig/vän att erkänna ett brott.

 2. Kawa skriver:

  Toppkandidaterna,

  Att kunna delta i toppkandidaterna ser jag snarare som en möjlighet att utan smink och förskönande berätta om de problemen som finns i vårt samhälle, samt dess lösningar som dagens politiker gärna blundar för eftersom det inte gynnar de och deras politiska positioner.
  Det konstanta VI och DE måste tas upp på allvar och bearbetas från rötterna, vi måste stoppa kass klyftorna i samhället, och samtidigt så måste varje individ, varje invånare svart som vitt, man som kvinna känna att de at en del av samhälle och inte bara lägga skulden på samhälle för att rena deras samvete, vi är samhället, samhället är vi, därför måste alla vara med och påverka, alla måste känna ansvar för att förbättra samhälle.

  Kawa H.pour
  URL: http://www.uniquelook.se

Kommentera