Popjunkien

Recap Bloggforum

Jag är så glad för Bloggforum var så kul och allt gick så bra. Jättejätteroligt att lyssna på intressanta dragningar och dessutom träffa en massa blogglegender live. Är rätt rörd över den fina stämningen. Roligt var också att publiken var rätt bred den här gången – nästan lika mycket modebloggare som gadget geeks i publiken!

Eftersom jag fortfarande är rätt trött så jag kanske återkommer med en mer utförlig recension, men tills vidare vill jag bara säga tack till alla som kom. Kolla på Bloggforums hemsida för länkar till referat och bilder från dagen.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Recap Bloggforum

  1. Sigge skriver:

    Tack för en magisk dag!!!

  2. gagga skriver:

    Fantastisk dag! Tack!

  3. Air Jordan Shoes skriver:

    KLER lgelerinde

Kommentera