Popjunkien

Panelen i Nyhetsmorgon

Jag tycker att Nyhetsmorgon med Tilde de Paula är jättebra. Hon är en naturbegåvning. Men jag undrar varför de inte shejpar upp panelen som de har? Varje vecka pratar Dominika Peczynski, Stina Cederholm och Erik Hörstadius i munnen på varandra och det blir bara rörigt och gapigt. Som tittare får man inget grepp om det alls och det blir som ett stökigt elevråd. De är oense om allt och det får de gärna vara för bra samtal/debatt men de är inte ett dugg lyhörda för att de andra kanske också vill säga något. Ingen får sagt det de vill och majoriteten av tiden pratar alla tre samtidigt.

Synd tycker jag, för tidigare paneler har ju funkat jättebra. T ex när Viggo Cavling och Linda Skugge var med. För att inte tala om de ”vanliga” panelerna på fredagarna, där proffsiga debattörer låter de andra prata klart.

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Panelen i Nyhetsmorgon

 1. sara skriver:

  Tack för bra ordnat bloggforum – det var supertrevligt!!

 2. Benzo skriver:

  Hörstadius och Peczynskis bästföre-datum passerades någon gång under slutet av 90-talet när det gäller såna här sammanhang. Det var smärtsamt tydligt under morgonens sändning.

 3. stina skriver:

  Såg inte idag. Däremot förra söndagen. Instämmer samtidigt som jag tänkte he he, Tilde och Dominika de vill bägge få sista ordet sagt så det hela blev mest komiskt.

 4. Louise skriver:

  Håller med dig helt och fullt! Grejen med panel är väl såklart att man ska diskutera, men som du sa, det blir bara rörigt, de pratar i mun på varann och lyssnar inte på varann. Har lite svårt för Dominika också, hon känns lite tillgjord.

 5. Henrik skriver:

  Måste säga att Studio 24 på SVT 24 har riktigt bra paneler ibland. Sedan Vita huset har börjat visas där har jag sett på så mycket som jag aldrig tittat på tidigare. I torsdags fastnade jag framför riksdagsdebatten.

 6. Reblo skriver:

  sara: tack själv! Roligt att du kom, synd att jag var så busy bara. annars hade vi ju kunnat jämföra Gucci-bågar :)

  Benzo: jag instämmer, tror dessutom som ni andra att det är D. som är panelens största problem.

  Henrik: om du visste vilken SVT24-lovebomb jag höll på med i helgen. Nästan larvigt, men vad ska jag göra när det är där mina favoriter Rikard Palm och Alexander Norén jobbar?

 7. SANDRA skriver:

  Reagerade på pladdret OCH att Tilde såg trött ut.
  Eller något.
  Sammanbiten heter det.
  Hon brukar alltid ha glimten i ögat men nu var den borta.

Kommentera