Popjunkien

Max Power

Såg det avsnitt av Simpsons där hela familjen samlas framför teven för att kolla på teve. De tittar t ex på den nya serien Police cops där det visar sig att hjälten har samma namn som pappa Simpson – Homer Simpson. Innan avsnittet är slut har tevehjälten blivit tönt och den riktige Homer bytt namn till Max Power för att vinna respekt. Men det är en annan histora.

För ungefär samma har faktiskt hänt mig. I Madonna-filmen Body of evidence från 1993 heter Madonnas filmkaraktär samma som jag (innan jag gifte mig). Jag har aldrig sett filmen men har alltid känt till att den existerar. Nu tycker jag att det är rätt kul, men då tyckte jag att det var väldigt pinsamt. Särskilt som Madonna spelar någon som eventuellt mördat en man medelst farlig sex.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Max Power

  1. anna skriver:

    :)

    jag gillar ordet Medelst.

Kommentera