Popjunkien

En riktig partydress

Det händer inte jätteofta men ibland har jag plagg på mig som komplimangas extra mycket. Just nu har jag två sådana persedlar: 1) ett par svarta stövlar från Nilson och 2) en bordellklänning från H&M i svart silke och rosa spets. Den är så ljuvligt vacker att jag planerar att bära den på alla festligheter härifrån till nästa millennieskifte.

Det roliga är att jag snubblar över klänningen lite här och där på nätet men har ännu inte sett någon annan bära den IRL. I Sverige har t ex Paradise Hotel-Daphne (1, 2, 3) och Amelia-Kicki den.

Därför var det extra kul att kolla bilderna från när Madonna besökte Misshapes (som om jag förstår det rätt är New Yorks svar på Trash i London). Inte nog med att Madonna dansar med alla coola klubbkids – Ultragrrrl (som är en av de första NY-bloggarna jag började följa) dyker svettblank upp på dansgolvet iklädd samma ljuvliga bordellklänning som jag alltså är så kär i.

(Ja, eftersom jag är ett sådant H&M-fan tycker jag det bara är roligt när andra har likadana kläder som jag).

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till En riktig partydress

 1. Kicki Norman skriver:

  Även super-stylisten Carina Förne (Vecko-Revyn, Amelia, m.fl) har en sådan klänning. Den sitter dock lite lösare på henne än på mig. =)

 2. annie skriver:

  oh vad jag skulle vilja åka till NEW YORK nu!misshapes är ju helt fint och i en annan dimension i jämförelse med trash, som känns ganska utdött?sakna riktiga fashionfester ibland…och klänningen tänkte jag också köpa, men det blev aldrig så…hm…

 3. Louise skriver:

  Klänningen ser kanon ut! Längesen du köpte den??

 4. therese skriver:

  Gillar bordellklänningen! Speciellt att man får kalla det en bordellklänning också! =)

Kommentera