Popjunkien

Varför, Agnetha?

En av alla gulliga födelsedagspresenter var Fans av Fredrik Strage. Började sträckläsa den igår och blev så fast att jag var tvungen att fortsätta klockan sex i morse (vilken bliss att gå upp och duscha tidigt och sedan softa i typ 1½ timme till).

Har hittills läst kaptilen om Michael Jackson, Agnetha Fältskog och Evert Taube och är minst sagt fascinerad av denna besatthet. Strage som skribent är fantastisk. Intresserad, ödmjuk och förmodligen lika fascinerad han – när han är med småtjejerna i Darins trappuppgång ritar han ett hjärta på väggen precis som de verkliga Darinbeundrarna.

Två saker hänger kvar även när jag inte har boken framför mig. Jag kan inte sluta tänka på:

 1. Den sinnessjuka kvinna som förföljde först Evert och sedan Sven-Bertil Taube. (Fredrik Strage förföljer faktiskt själv kvinnan för att få en intervju).
 2. Det faktum att Agnetha Fältskog faktiskt först var ihop med den man som senare förföljde henne.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Varför, Agnetha?

 1. Anna skriver:

  Hej Rebecca! Jag tjuvhörde om din blogg på Toves bröllop och eftersom jag är så djävulskt nyfiken så var jag bara tvungen att surfa in…låter patienterna vänta så länge, hehe. Mycket roligt att läsa men det kan nog bli lite problematiskt med akutsjukvården här nu när jag verkar bli tvungen att läsa både dig och och silverfisken…I´m nurse Ratched. Sitter på jobbet och surar och kom på att jag glömde fråga vad det var för klänning du hade i lördags, den var ju gala!!

 2. Reblo skriver:

  haha, rolig du är. Välkommen hit och tack för senast, dear bordsgranne.

  Min dress är en favvobordellklänning från H&M. Köpte den för 1½ månad sedan och då hade den funnits ett tag, men kanske kanske finns det kvar att köpa på några välsorterade H&M:s om du är sugen. Fler fans av klänningen: http://skrivk.hopto.org/kicki/2005/09/16/bella-bordella/ och http://www.stureplan.se/images/article_image_f126c20ef49dd0b4.jpg

  Tillbaka till patienterna nu syster Jakobsson!

Kommentera