Popjunkien

En snyggblogg

Mitt intresse för parfymer, krämer och olika… material sträcker sig inte längre än att jag önskade mig (och fick!) Eternity Moment i julklapp bara för att Scarlett Johansson var så vansinnigt vacker i reklamfilmen. På samma sätt kommer jag (till Anna Hellstens förtret) tokönska mig SJP Lovely bara för att det är SJP som ligger bakom och för att den är så omtalad.

Förutom Eternity Moment har jag haft samma parfym (Noa by Cacharel) sedan sena tonåren. Får faktiskt inte nog av den. Tidiga tonåren handlade allt om ”dofter” som Date, Vit musk från Body Shop, Samba, Exclamation och Laguna (Salvador Dali). Mellantonåren var Cool Water och Laura. Ja, ni förstår.

Nåväl, detta om mig och mitt icke-intresse. Inlägget skulle handla om den nya skönhetsbloggen som sagda Anna skriver i tillsammans med fyra andra frilansare/skribenter. Inspirerande!

Ladies and gentlemen, I give you Fountain.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till En snyggblogg

 1. Ida skriver:

  Noa, jag är också helt såld på den!

  Och Samba och Exclamation, jisses vad poppis de var… Ibland måste jag lukta lite på Exclamation på Åhlens. Det är som att åka tidsmaskin.

 2. tori skriver:

  oh, doftnostalgi! laguna hade jag också… och så skulle alla ha LouLou (eller vad den hette) och så Blåhallon från Body Shop.

 3. Elin skriver:

  kul länktips! Ska nog blogga lite om parfymer när jag tänker efter :)

 4. Louise skriver:

  Date och Samba, vilken nostalgi! CoolWater har jag fortfarande, trots att jag inte räknar mig till mellantonår :P. Men den är ju så god.

Kommentera