Popjunkien

Inte Jennifer

Jag tycker det är rätt trevligt om det ryktade förhållandet mellan Jennifer Aniston och Vince Vaughn är sant. Han är en sån där vuxen man som jag egentligen inte vågar erkänna att jag gillar men eftersom flera av varandra oberoende vänner har bekräftat att de också tycker att han har… något så outar jag mig själv här.

Nåväl, såg det här på Gawker. En artikel ur skvallertidningen People där det står att Vince och Jennifer hade en fantastisk kemi under inspelningen av den gemensamma filmen The Break Up. Problemet är bara att tjejen på den bifogade bilden inte är Jennifer utan någon annan. Som Gawker konstaterar: det kan vara Saddam Hussein.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Inte Jennifer

 1. [...] verad under: Blandat media — Reblo @ 6:50 pm

  Hm… vi hade ju redan konstaterat att det inte är Jennifer Aniston på den här bilden. Men det har inte Aft [...]

 2. SANDRA skriver:

  Jennifer är mycket smalare.
  Eller längre.
  Eller nåt.

 3. anna skriver:

  ja OCH, varför har de ändrat färg på tröjan? det är ju samma bild

 4. Fia skriver:

  Ja men det är ju inte samma tjej på bilderna, då de har två olika färger på tröjorna

Kommentera