Popjunkien

80-tal i Idol ikväll

Aha, det är alltså tema 80-tal i kvällens Idol. Vad tycker ni om startfältet?

Jag har sagt det förr och säger det igen – på samma sätt som de inte kan ha fula kläder i teve så borde de inte välja så otillgängliga låtar. Nu är det väl främst Jonah och Sign your name som känns lite fel målgruppsanpassat men ändå.

Jag ser särskilt fram emot att höra Elina sjunga Eurythmics och Sibel sjunga Madonna. Hoppas slisk-Måns faller på eget grepp med The Look.

Dela: Facebook  Twitter 

9 kommentarer till 80-tal i Idol ikväll

 1. [...] ektivt. Med det faktum att Jonah åkte ut får mig ändå att tänka lite på det jag sagt hela tiden - om Idolerna väljer obskyra och ickefolkliga låtar får de vackert finna sig [...]

 2. Carra skriver:

  Håller med dig:
  Bort med Måns!
  He gives me the creeps. The slisk-creeps, heh.
  Blir lite nervös över att Elina ska sjunga Eurythmics. Det blir svårt att stå upp mot den fantastiska Annie Lennox! Men jag håller tummarna för att det faller väl ut. Jag gillar Elina, det är så skönt med någon som sticker ut lite.

 3. Håkan skriver:

  Ingen Howard Jones låt? Jag är besviken.

 4. Evelin skriver:

  jag ska inte kommentera ngt ska mer bara fråga vad låten hette som elina sjöng en gång. jag tror att orginalet sjungs av whitney houston, och hon sjunger om ”young girl” men låten heter inte young girl, så undrar vad heter den låten?

 5. Reblo skriver:

  Evelin: jag vet tyvärr inte. En gång sjöng hon ”I will survive” – kan det vara den?

 6. Evelin skriver:

  Reblo; nee, det var tyvärr inte den. :/ men asså, hon sjöng den på typ kvartsfinalen tror jag det hette. den dagen då hon & sebastian kom vidare. vill så GÄRNA ha den låten. blir galen om jag inte hittar den. :P

 7. Evelin skriver:

  du? du har gjort mig till världens lyckligaste kvinna idag. :D:D HAHAHAHA! eller menar TONÅRING! thahaha. fyfan, så glad jag är nu. tack så FUCKING MKT! :D:D

 8. Reblo skriver:

  gulle dig, varsågod

Kommentera