Popjunkien

Stureplan #3

Ni vet ju att jag brukar blogga om Stureplan var och varannan dag. I love it! En av de roligaste grejerna är ju det där med att de inte stavar personernas namn rätt. Vi minns ju alla när ”Sinding Larsen” var på konstmingel.

Och igår fick jag se hur det går till i stridens hetta. Råkade betvittna fotograferingen av några av de här bilderna. Det intressantaste var väl att alla fick skriva sitt eget namn i en svart bok – var det alltså så att Per Sinding-Larsen själv skrev fel där för några veckor sedan? Pikant att alla bildreportage är så felstavade om det är personerna själva som skriver ner sina namn.

(Ja, det här inlägget behandlar mycket viktiga frågor).

ZTV- och Idol-kändisen Johan Wiman ville så gärna vara med på bild att han lämnade baren för att vända tillbaka till foajén och låta sig fotas. För att göra sin W-pose krävdes lite förberedelser som fotografen väntade snällt på. Med dubbelhandsfattning låste Johan fingrarna i en läcker fotopose.

Se alla bilderna här.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Stureplan #3

 1. Per skriver:

  Å trots förberedelser klarar han inte av att få till W:ena korrekt!

 2. Hanna skriver:

  Åh, det var det bästa inlägget jag läst idag. Fredagar ska inte vara så djupa.

 3. sofia skriver:

  jag vet knappt vilken någon av dessa människor är. Roligast är i alla fall bilden på de tre klonerna: Caroline, Carolina och Caroline.

 4. mamselamsen skriver:

  Jag säger som sofia. Så mycket kändisar och nästan ingen man känner igen.

 5. Henrik skriver:

  Hehe, nån får säga till Bingo att han ser ut som Austin Powers!!! :)

 6. Reblo skriver:

  sofia och mamselamsen: det är nog inte meningen att man ska känna igen dem heller. De är ju inte ”kändisar” per se, utan bara glammiga nog att fotas på en tillställning för inbördes beundran.

Kommentera