Popjunkien

Om tågkaoset och James Bond

I morse sov jag länge och hamnade sedan i tunnelbanekaoset. Det var inte så mycket värre än att jag fick gå en hållplats och sedan kliva på ett nästan tomt gröna linjen-tåg där jag fick en sittplats. Lyckan var total och jag lyssnade på PJ Harvey och läste om min namne Eleonore i Metro (PDF).

Det mest häpnadsväckande med tunnelbanekaoset ™ var väl att det stod kvällstidningsfotografer mitt i vimlet. Jag försökte därför gå så snyggt jag kunde och tänka på att ha munnen stängd etc. För tänk om man skulle hamna i tidningen som den enkla resenär jag är.

Annars stör jag mig mest just nu på kvasinyheter som vem som tippas bli nye James Bond respektive nya Bond-bruden. Är det alltså folk som kollar på Bond nuförtiden och bara ”veeeeem ska det bliiiiii”?!. För hur länge har de inte tjatat om vem som blir den nye Bond? För 1½ år sedan var det enligt media de här killarna som var toppkandidater och för fyra år sedan var det kring Robbie Williams som ryktet gick.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Om tågkaoset och James Bond

  1. Ribb skriver:

    Som alla måste gått runt och anstängt sig idag. Jag gick förbi en SVT-kamera på Kungsgatan och anstängde mig alldeles extra för att inte gå krokigt eller trilla.

  2. Anna-Maria skriver:

    Många nyheter som är kvasi eller rena spekulationer…

    Men appropå Bond så påstås det att Campbell (regissören) säger att de kandidater som finns är Sam Worthington, Henry Cavill, Daniel Craig och Goran Visnjic vilka har provfilmats. (Källa moviehole.net via filmtipset.se)

Kommentera