Popjunkien

FCZ

Alla bara pratar om Natacha Peyres av-pappa-betalda-bröst men har ni sett FCZ? Glenn Hysén tränar ett gäng nördar i fotboll över en sommar. Och nördarna är så fascinerat nördiga – hur har man hittat dem? Har de gått fram till en Sagan om ringen-kille på stan och bara ”du som ser så mesig ut, vill du vara med i vårt teveprogram?”. Skulle det hända mig skulle jag bli ledsen och verkligen inte tacka ja.

En av de värre är killen som främst gillar ”studentikosa arrangemang” och ”att bära overall”. Bland de andra syns en tjock kille som reciterar dikter, en kille som har ett favoritslag (alltså krigsdrabbning) i historien, en kille i hellång svart skinnrock och nitar. Och så vidare.

Jag har knappt hört något om detta – har ZTV ingen pressavdelning? Över huvud taget har det varit rätt tyst om kanalen sedan den blev sportkanal.

På den här sidan kan man se en trailer för programmet.

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till FCZ

 1. Ribb skriver:

  Jag såg en lapp i våras där ZTV efterlyste nördiga människor med lust att spela fotboll. Minns att jag noterade att de bara ville ha killar med i laget. En fotbollslag med nördiga tjejer verkar vara en omöjlighet…

 2. Reblo skriver:

  och därför rätt töntigt att de i sin första match möter tjejer, som om oduktiga töntar = tjejnivå.

 3. lisa skriver:

  Reblo, jag tror det har att göra med att de kände sig så tuffa att någon släppte repliken att de åtminstone kunde slå ett lag med några unga tjejer. Men jag är inte säker. :) Så det är snarare grabbigheten i laget som värt att dissa, programmakarna fixade ihop dem ju rätt snabbt med laget.

 4. Jill skriver:

  Det har gått till som vid alla dokusåpor, intervjuer som man ska gå igenom och om man passar in i ztv:s bild om vad som blir bra nörd för tv så går man vidare. Pojkvännens lillebror är med, han fick gå igenom lite olika uttagningar, men nu får vi äntligen skratt åt/med honom på tv. =)

 5. Aaron skriver:

  En kompis till mig blev tillfrågad på Medborgarplatsen!
  Han tackade nej

 6. Reblo skriver:

  Aaron och Jill! Ni måste då undervisa oss – säger de ”du som är en nörd kan inte du vara med i vårt program” eller hur går det till?

  Är pojkvännens lillebror ledsen eller stolt över sitt nördskap? Blev Aarons kompis rentav smickrad där på Medis?

 7. Jill skriver:

  Tror nog han är stolt över att få vara med i tv.

Kommentera