Popjunkien

Webbhotell?

OBS. Detta är inget popjunk.

(Det är tvärtom rätt tråkigt tekniksnack).

Jag storhatar mitt webbhotell och vill byta. Som ni vet ligger bloggen nere i långa perioder ibland och det gör mig deprimerad. Men vad ska jag byta till? Om du som läser är nöjd med ditt webbhotell – please skriv en kommentar och tipsa om just denna leverantör då.

Tack.

Lite bonusjunk för att du orkade läsa ända hit. Oh no they didn’t.

Dela: Facebook  Twitter 

10 kommentarer till Webbhotell?

 1. Anna skriver:

  Jag har < a href="http://www.blogger.com">blogger och trivs faktiskt med det. Trots att det är gratis fungerar det mer och oftare än de flesta andra. Använder inte deras kommentarer pga spammen man får. Sen är det enkelt som bara den att ändra i designen och det är lätt att skriva nya inlägg. Jag röstar för blogger….

 2. Anna skriver:

  äsch, jag skrev visst fel, det var inte meningen att länka hela inlägget…sorry!

 3. Helena skriver:

  Jag har B-one webhosting och är riktigt nöjd med det. Jag har iofs inte haft nåt annat att jämföra med.
  Det strulade lite för mig när jag skulle koppla blogger till sidan, men jag fick jättebra support då. Och nu funkar allt som det ska. http://www.b-one.net

 4. Skrubben skriver:

  ”Webhotellguiden”, http://wh.datormagazin.se/, har du reda bläddrat i förstås. Jag vet ju inte om man blir så mycket klokare av den men man kan i alla fall rama in dem man tycker kostar lagom mycket. ”Scorpion” vet jag att det var någon (i bloggarkretsen, minns inte vem) som hade och gillade.

 5. Hmmm skriver:

  Jag rekommenderar Digikom Network. http://dknet.se/

 6. Hanna skriver:

  Jag ”bor” hos en kompis, men kan rekommendera Digikom som är populärt bland mina vänner.

 7. kclr skriver:

  web10 har jag och är nöjd.

 8. Håkan skriver:

  Loopia brukar alltid ligga i topp när Internetworld gör sin årliga genomgång. Har dem och är helnöjd.

 9. Fredrik skriver:

  Loopia var väldigt bra, fast lite dyrare, speciellt om man behöver mysql. Kvalitén är visserligen värd priset, men behöver man ett budgetalternativ vill jag ge kärlek till min nuvarande. Jag bytte (när jag behövde lite mer och hade lite mindre pengar) till ManuFrog. Minsta paketet kostar 100kr, då ingår det mesta och ett utrymme på 350mb. Dessutom får man prova gratis första månaden. Allt har fungerat otroligt fint för mig, och supporten är jättebra. Hur nöjd som helst.

  Så, nu har jag spridigt min rekommendationskärlek.

 10. terLag skriver:

  Jag gillar mest.
  http://www.aleborg.se trevliga, billiga och stabilt. Allt man vill ha. Också rekommenderat av Internetworld.

Kommentera