Popjunkien

Sydafrika

Nu är ju vintern här och det bästa med vinter och kyla är ju att man kan resa bort från den. Långsemestern i Australien i februari gav mersmak och nu funderar vi massor på en ny resa.

Jag vill till Oz igen och igen och igen men min man är inte så sugen på 22-timmarsflygningen. Så nu pratar vi ställen som är lite närmare. Till exempel Sydafrika eller Indien. Bu eller bä?

Dela: Facebook  Twitter 

9 kommentarer till Sydafrika

  1. Henrik skriver:

    Ska själv till Sydafrika ett par veckor i december, så jag måste väl säga ”bä” då! :)

  2. annan skriver:

    Indien! Bä bä bäääää! Södra Goa kan vara mitt paradis på jorden.

  3. A skriver:

    Indien, Indien!!!

  4. AnnMarie skriver:

    Sydafrika är trevligt, var i Kapstaden över nyår för några år sen. Kan med fördel kombineras med safari, vi var i Masai Mara på safari (Kenya) och Zanzibar på samma resa. Perfekt.

  5. sodan skriver:

    fast flygtiden till sydafrika är inte direkt peanuts den heller. fick jag veta av min kompis när jag nu ska flyga dit till hennes bröllop i januari. fast att flyga till australien måste ju ändå vara det värsta… och ändå vill jag bara dit igen, och igen. och igen.

  6. Elin skriver:

    jag gillar ju Indien muchos sedan tidigare.. annars i höst är ju Venzuela med Isla Margarita som extra omväg lite hett…

  7. Erik skriver:

    belgrad rekomenderas varmt, flyg med wizzair till budapest för runt tusenlappen tur och retur. 250 kronor kostar tåget till belgrad, billig, vacker och väldigt spännande stad.

  8. Henrik J skriver:

    Sydafrika ska vara fab. Det bästa är att man flyger på natten och kan sova och det inte är nån tidsskillnad. No jet lag.

  9. Tilda skriver:

    Indien! Eller kanske Thailand, Laos, Kambodja. Jag vet-otroligt vanlig rutt, men väldigt nice! Har spenderat 3 månader där och det var kanon. Varit 6 veckor i Indien också, det är annorlunda men absolut ett bra resmål.

Kommentera