Popjunkien

Idol på webben

Om ni som jag var ute och slarvade igår kan jag rekommendera ett besök på Idol-sajten. Den är förvånansvärt bra för att vara en TV4-sajt, fyran ligger ju pinsamt långt efter när det gäller webben (särskilt nu när både TV3 och ZTV har shejpat upp sig).

Nåväl, där kan man i alla fall se vilka som gick vidare och dessutom se deras låtar och annan webbteve. Självklart är alla de där souliga rösterna kvar – precis som alla Kishti-fans redan gissat. Inte riktigt min kopp te men å andra sidan skulle ju eventuella deltagande indiekillar inte komma särskilt långt ändå. Jag har ingen favvo men tycker att Sibel som åkte ut förra året är bra. Kul att hon är med igen. Sen tycker jag att Viktor med fula örhängena är ett konstigt inslag i line-upen.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Idol på webben

  1. Elca skriver:

    Men Viktor var ju också med förra året. Han kom så här pass långt då också vill jag minnas. Och ja, Sibel är en fröjd att se och höra igen, även om man inte gillar den typen av musik. Hoppas hon går längre den här gången.

Kommentera