Popjunkien

Aftonbladet hårdbevakar kändisarnas menyer

Kommer ni ihåg när Göran Persson skämtade med media och sa att det serverades kålsoppa, inkokt strömming och rabarberkompott på Rosengrens bröllop? Ett ganska kul skämt eftersom Aftonbladet gick på det och tryckte upp en vacker ”meny” som illustration till en artikel med smygbilder på bröllopsgäster etc. När det sedan gick upp för Aftonbladet att den enkla och lite trista menyn bara var skoj blev vissa så arga att de påstod att man inte kan lita på Persson alls efter detta.

Som den enkla popjunkie jag är vet jag inte om Perssons privata kulinariska upplevelser ska blandas ihop med hans politik, men hur som helst var det ett rätt kul skämt. Särskilt som effekten blev så lyckad.

Allt detta tänkte jag på idag när Aftonbladet hade följande rättelsenotis införd på nöjessidorna:

Gästerna på Carola Häggkvists födelsedagsfest, som Aftonbladet skrev om igår, fick inte alls korv med bröd och hamburgare till middag – det var barnmenyn. De vuxna bjöds på scampispett, kycklingspett, chilibiff, couscoussallad och pitabröd, enligt Ulrika Hammar, Carolas presskontakt. Aftonbladet beklagar misstaget.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Aftonbladet hårdbevakar kändisarnas menyer

  1. Håkan skriver:

    Ha! Fantastiskt kul :)
    Korv med bröd, ja jisses Aftonbladet…

  2. Linda skriver:

    *garv* Underbart!! Skönt att de kan få sig en knäpp på näsan ibland med!

Kommentera