Popjunkien

Just want you to know

Mitt favvopojkband är Backstreet Boys. Efter att ha läst rykten om hårdrockstema var jag lite nyfiken på videon till ”Just want you to know”. Och nu har jag sett den.

Killarna i bandet spelar två roller: dels 80-talsspandexrockare, dels hårdrocksfans på väg till konserten med spandexbandet. Fansen är riktigt white trash och töntiga, kör runt i en bil och ropar på tjejer och hamnar i slagsmål på konserten. Bandet är bara glammigt och alla tjejer vill ha dem. Som ni märker nästan som de verkliga förhållandena kring Backstreet Boys. Det verkar nästan som att bandet inte förstår att de gör parodi på sig själva när de gör samma svulstiga mimrörelser som vanligt (korsa armen över hjärtat när du sjunger om kärlek, gå ner på knä när du är ledsen, slå ut med armarna när du sjunger om frihet etc) bara att de den här gången kör dem i utklädningskläder från 80-talet.

Men, de har fortfarande de hittigaste låtarna och vissa delar av videon är rätt rolig. Särskilt bra är ljuset och den 80-talsmässiga kvaliteten på mellan scener. Just det gör att videon skulle kunna vara äkta.

Se videon här.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Just want you to know

  1. malte skriver:

    sablar, vad gjuten nick är i musche och hockeyfrilla. han har liksom hittat sitt true self. hoppas han behåller den stilen, istf att vara den där bleka, småfeta fånen som hängde efter paris hilton.

  2. Anna skriver:

    hahaha, det var ju i vilket fall som helst dagens asgarv =D

Kommentera