Popjunkien

Mer om Folktoppen

Ikväll börjar Folktoppen på SVT, ett program som listar svenska folkets favoriter baserat på Temo-undersökningar. I kväll ska det avslöjas om det är Ulla-Bella, Kurt Olsson eller Steve med Lloyden som är den roligaste svenska teveprofilen… Hjälp.

Ett tag skulle alla säga att de gör listor hela tiden, så även jag, men ska jag vara ärlig gör jag sällan roligare listor än jobbets att-göra-listor eller shopping-listor den 25:e. Men därmed inte sagt att det inte är roligt att ta del av listor – jag kommer säkerligen kolla en del på Folktoppen.

En panel bestående av Andres Lokko, Babben Larsson, Calle Norén och Anna-Charlotta Gunnarsson att snacka om kvällens aktuella lista. Och en programledarna är popjunkiefavoriten David Bexelius (här i pappas silvriga lånekostym).

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Mer om Folktoppen

  1. Åsa skriver:

    ah, lassie! jag brukar se david bexelius med barnvagn och son i dagisålder runt södra station då och då.

Kommentera