Popjunkien

Äntligen, eller ”jag mötte Robyn”

Jag har inte ens bloggat om detta än. Kan bero på att det tog nästan en vecka att smälta hela upplevelsen. Jag och Robyn åt på samma lunchställe i onsdags.

Det var samma dag som Metros Concert of the decade (där Robyn var en av många svenska storstjärnor som uppträdde). Hon var väldigt casual och cool: osminkad, helt ostylad i håret, klädd i vit väst utan något under, brunrutiga byxor och vita gubbskor i myggjagarstil. Hon bar på en laptop och en väska och försökte dessutom balansera den inköpta lunchen och ett sexpack med läsk.

Här kan man ladda ner Metros specialbilaga (PDF) om 10-årsjubileet och konserten som alltså var samma dag som min Robyn-spotting. Finns lite kul bilder på Robyn och Cardigans-Nina m fl.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Äntligen, eller ”jag mötte Robyn”

  1. erik skriver:

    trevligt. kändisspotting är alltid roligt.
    jag vill gärna läsa vad du tyckte om gårdagens
    resetv med filip och fredrik.

Kommentera